Elkészítés: A burgonyát meghámozzuk, a tetejéről egy vékony kalapot levágunk, a belsejét kivájjuk. Az összeaprított hagymát az olajon megfonnyasztjuk, rátesszük a pirospaprikát és a felszeletelt gombát. Sózzuk, borsozzuk, és pörköltet készítünk belőle. A gombát a kivájt burgonyákba tesszük, és a kalapot ráhelyezzük. Tűzálló tálba tesszük, és mellérakjuk a kivájt burgonyadarabokat. A visszamaradt gombapörköltet összekeverjük a Knorr tepsis gombás pulykaszeletek Rafinériával és 3 dl tejszínnel, majd a burgonyákra öntjük. Sütőbe tesszük, és készre sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre