Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombás zöldséges tésztasaláta

15 perc
egyszerű
megfizethető
3 adag

Elkészítés

  1. A tésztát feltesszük főni.
  2. Egy serpenyőben, olajon, megdinszteljük az aprított fokhagymát, az újhagyma fehér részét és a szeletelt gombát.
  3. Felvágjuk a többi zöldséget is, a sajtot lereszeljük.
  4. A kifőtt tésztát leszűrjük, és beleöntjük a serpenyőbe, összeforgatjuk.
  5. Tányérra szedünk egy adagot, megszórjuk borssal, oregánóval, őrölt fekete borssal, meglocsolom csiliszósszal és salátaszósszal. Rászórjuk az újhagyma zöldjét, a hegyes zöldpaprikát, a kígyóuborkát, a paradicsomot. Teszünk rá olívabogyót, diót, és végül szórunk rá parmezánt.

Megjegyzés

Egy finom, olasz tészta, mely nem csak melegen jó, de fogyasztható hidegen is, salátaként. - hobbychef

Ezek is érdekelhetnek

Friss