Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombás vagdalt

MME MME
60 perc
mester
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A húst és a zöldpaprikát ledaráljuk, hozzáreszeljük a répát és a hagymát, összegyúrjuk a vízben áztatott, kinyomkodott zsemlékkel, a tojásokkal és a finomra vágott petrezselyemzölddel. Ízlés szerint fűszerezzük és hosszúkás, nagy cipót formázunk belőle.

Kizsírozott tepsibe fektetjük, a tetejébe lyukakat nyomkodunk, amikbe beleszúrjuk a megtisztított, egészben hagyott gombákat. Végül megkenjük paprikakrémmel, és beborítjuk a vékonyra szelt szalonnacsíkokkal.

Forró sütőben kb. 40 percig sütjük.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss