Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombás-túrós szarvacska

30 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

1.

A túrót kikeverjük a tejföllel és az apróra vágott petrezselyemmel, picit megsózzuk. A túrókrémbe belekeverjük a kifőtt, lecsepegtetett tésztát.

2.

A gombát vékonyan felszeleteljük, és margarinon megpároljuk. Sóval, borssal fűszerezzük, ha már puha és elfőtte a levét, belenyomjuk a 3 gerezd fokhagymát.

3.

A túrókrémes tésztára szedünk egy kupac illatos gombát, és tejfölt locsolunk a tetejére, majd megszórjuk vastagon reszelt sajttal. Kiváló egytálétel télen-nyáron.

Megjegyzés

Aki a gombát szereti biztosan beleszeret ebbe a párosításba! Ahány családnak elkészítettem idáig, mindenki azóta is készíti a családjának. Ajánlom mindenkinek... - edina0720

Ezek is érdekelhetnek