Gombás tokány

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 50 dkg pulykatokány
  • 50 dkg (csiperke) gomba
  • pirospaprika
  • bors
  • bruschetta fűszer
  • grillfűszer
  • olívaolaj

Elkészítés

    Elkészítés:
    1.) A húst megmossuk, és ha még egyben van, felkockázzuk. Egy teflonba tesszük, és kevés olajon fehéredésig pirítjuk.
    2.) Hozzáadjuk a megmosott gombát, és megszórjuk grillfűszerrel és bruschetta fűszerrel. Megvárjuk, amíg a gomba levet ereszt, ekkor sózzuk, borsozzuk, majd zsírjára sütjük. Friss zsemlével / tésztával / nokedlivel tálaljuk. Nagyon finom, pikáns étel, ami gyorsan megvan.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Gecseyné Glöckner Lívia 4 évvel ezelőtt
Melyik része a pulykának a tokány?
Kállai Krisztina 4 évvel ezelőtt
Bruschetta fűszerkeverék (Stahl.hu-n találtam): paradicsom, fokhagyma, só, hagyma, petrezselyem, bors, bazsalikom, oregánó, kukoricakeményítő.
Vica Takács 4 évvel ezelőtt
Megszeretném kérdezni, hogy a bruscheta fűszer mit takar és hol kapható? Azért kérdem mert még nem hallottam róla semmit. Köszi előre is a választ.Vica

Hasonló Receptek

Magazin