Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombás-tejfölös hús

MME MME
4
90 perc
bonyolult
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A karajt kiklopfolom, félbevágom és sózom. Megforgatom a réteslisztben, és egy kicsi olajon kb. 5-5 percig sütöm, majd kiszedem. Egy lábasba leöntöm az olajat (úgy, hogy a lisztes rész ne menjen bele), és ezen az összevágott hagymát megpárolom. Teszek rá paprikát, borsot, kicsi vizet (kb. 1 dl), fél dl paradicsomlevet és az összevágott petrezselymet. Ebbe beleteszem a húst, és 1 órán keresztül párolom. Amikor ez megvan, beleteszem a gombát lé nélkül, és még kb. 10 percet párolom. A végén hozzáadom a tejfölt. Tésztát főzök ki hozzá. Jó étvágyat. :)

Megjegyzés

Párolás közben sűrűn meg kell kevergetni, mert a lisztes hús miatt leéghet. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss