Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Gombás-tárkonyos spárgaleves

default user icon
5/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 30 dkg tölcsérgomba
  • 50 dkg zöldspárga
  • 1 kisebb fej hagyma
  • 1 nagyobb sárgarépa
  • bors
  • ételízesítő
  • tárkony
  • 2 dl tejföl
  • liszt

Elkészítés

    Elkészítés: A hagymát apróra vágom, kevés olívaolajon megpárolom. Hozzáadom az apróra vágott gombát, a spárgát, a csíkokra vágott sárgarépát. Megszórom ételízesítővel, és együtt pirítom egy kicsit. Felöntöm kb. 2-2,5 liter vízzel, kb. 20-25 percig főzöm, amíg minden megpuhul. Elkészítem a tejfölös habarást, behabarom, megszórom tárkonnyal, és ízesítem sóval, borssal.

Megjegyzés

Nagyon gyors, egészséges és igazán finom tavaszi leves.

Anyapinta
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin