Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombás-tarjás töltött hús

MME MME
60 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók
  • Hozzávalók:
  • 60 dkg sertéskaraj
  • 3 fej gomba
  • 10 dkg füstölt tarja
  • 1 főtt tojás
  • 5 dkg sajt
  • fél fej vöröshagyma
  • olaj
  • őrölt bors
  • petrezselyemzöld
  • A panírozáshoz:
  • liszt
  • tojás
  • morzsa

Elkészítés

Elkészítés: A karajt 4 szeletre vágjuk, késsel felszúrjuk a szeleteket, ahogy a dagadót szokás.

A finomra vágott hagymát, a felszeletelt gombát, a csíkokra vágott tarját kevés olajon megdinszteljük, sózzuk, borsozzuk, és aprított petrezselymet szórunk rá. A tűzről levéve ráreszeljük a főtt tojást és a sajtot.

Az így elkészített raguval megtöltjük a
hússzeleteket, fogpiszkálóval összetűzzük.

Lisztbe, tojásba, morzsába forgatjuk, és bő olajban kisütjük. Salátával tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss