A hagymát nagyon apróra felkockázzuk vagy lereszeljük, és egy kevés olajon megdinszteljük. Rátesszük a felaprított gombát, megsózzuk, megborsozzuk, és megszórjuk bazsalikommal. Amikor elfőtte a levét, ráöntjük a bort.
A liszthez hozzákeverjük a tejszínt, és az így kapott habarást ráöntjük a gombára. Ha nem lenne elég a leve, hozzáadunk egy kis tejet is. Még egyszer felforraljuk, 3 percigg főzzük, és tálaljuk.
Egy műalkotás, egy művész és egy enteriőr: sorozatunkban antik és kortárs műtárgyakat mutatunk be olvasóinknak és szemléltetjük, hogyan simulhatnak bele ízlésesen a mindennapjainkba.
A European Best Destinations független utazási portál idén is elindította a közönségszavazását arról, hogy a látogatók melyik karácsonyi vásárt tartják a legszebbnek Európában. A jelenlegi állás szerint a budapesti Advent Bazilika már bekerült a top 10-be – és a szavazás még nem ért véget!