Gombás szósz tésztához

default user icon
4.4/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 15 dkg gomba
  • 2 kis fej hagyma
  • 1 dl (száraz) fehérbor
  • 1 dl tejszín
  • kevés tej
  • liszt
  • oregano
  • bazsalikom
  • bors

Elkészítés

    Elkészítés: A hagymát nagyon apróra felkockázom vagy lereszelem, és megfonnyasztom. Rárakom a szintén nagyon miniatűrre felaprított gombát, hozzáadom a fűszereket, és amikor elfőtte a levét, akkor öntöm rá a bort. Majd a kis liszthez hozzáteszem a tejszínt, és az így kapott habarást ráöntöm a gombára. Ha nem lenne elég a leve, még teszek hozzá egy kis tejet is. Még egyszer összerottyantom, és már kész is.

Megjegyzés

Lehet bele tenni esetleg még sonkát is, de sajttal így is nagyon kiadós, főleg nyáron.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek