Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombás-szalonnás melegszendvics

30 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A gombát megmossuk, szeleteljük. A sajtot lereszeljük. A szalonnát és a vöröshagymát apróra vágjuk. A kifliket vagy zsemléket kettévágjuk.

A szalonnát kipirítjuk, megdinszteljük rajta a vöröshagymát. Rátesszük a gombát, sózzuk, borsozzuk, rászórjuk a pirospaprikát, és addig pároljuk míg elfövi a levét. Ha kezd pirulni, ráöntjük a ketchupot és kicsit forraljuk, majd levesszük a tűzről.

A felezett kiflikre vagy zsemlékre halmozunk a gombás raguból, megszórjuk reszelt sajttal, és szép pirosra sütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Ezek is érdekelhetnek

Friss