Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombás-sajtos hússzeletek

60 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A kiklopfolt hússzeleteket sózd, borsozd, és mindkét oldalát meglisztezve kevés forró zsiradékon mindkét oldalán süsd meg, majd rakd szép sorba egymás mellé egy tepsibe vagy hőálló edénybe.

A hagymát vágd finomra, futtasd meg egy kis zsiradékon, dobd rá a megmosott és szeletre vágott gombát. Sózd, borsozd meg, és tegyél bele finomra vágott petrezselyemzöldet. Addig pirítsd, folyamatosan kevergetve, amíg zsírjára nem pirul.

Halmozd az elősütött húsokra, takard be mindegyiket 1-1 szelet sonkával, majd 1-1 szelet sajttal.

Forró sütőben addig süsd, amíg a sajt ráolvad.

Megjegyzés

A receptet és a fotót Ditti56 üldte.
- ditti56

Ezek is érdekelhetnek