Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Gombás-sajtos csirkemell

default user icon

Hozzávalók

  • 50 dkg csirkemell
  • bors
  • liszt
  • vaj
  • 1 fej vörös hagyma
  • olaj
  • 50 dkg csiperkegomba
  • 1 ek mustár
  • 1 tk étkezési keményítő
  • 20 dkg reszelt sajt
  • rozmaring

Elkészítés

    1. A csirkemellet ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, megsózzuk, megborsozzuk, lisztbe forgatjuk, és felhevített vajon mindkét oldalát átpirítjuk, majd félretesszük.
    2. A felkockázott vöröshagymát egy kevés olajon megdinszteljük, hozzáadjuk az apróra vágott gombát, és jól átpirítjuk. Ízlés szerint fűszerezzük, és hozzáadjuk a mustárt. A keményítőt elkeverjük egy kevés vízzel, és besűrítjük vele a ragut.
    3. A húst kivajazott sütőtálba tesszük, mindegyik tetejére teszünk a raguból, és megszórjuk reszelt sajttal. Melléteszünk néhány ág rozmaringot, majd 180 fokon kb. 20 perc alatt készre sütjük.
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin