Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Gombás-rozmaringos pulykamell

default user icon

Hozzávalók

  • Elkészítési idő: kb. 25 perc
  • Hozzávalók (2-3 adag):
  • 3 evőkanál olaj
  • 30 dkg pulykamell
  • 20 dkg gomba
  • 1 kiskanál morzsolt rozmaring
  • 4-5 szem magozott aszalt szilva
  • 1 tasak KNORR Serpenyős gombás csirke Rafinéria

Elkészítés

    Elkészítés: A pulykamellet csíkokra vágjuk, és forró olajon serpenyőben megpirítjuk, majd enyhén sózzuk, borsozzuk. Rádobjuk a felkarikázott gombát és a rozmaringot. Amikor elforrt a leve, a felkockázott szilvát is hozzáadjuk, majd felöntjük 4 dl hideg vízzel elkevert KNORR Serpenyős gombás csirke Rafinériával, és kis lángon kevergetve készre főzzük (körülbelül 5perc). Köretként krokettet vagy rizst ajánlunk.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Magazin