Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombás-rizses rétes

45 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A vöröshagymát pucoljuk, kockázzuk, olajban dinszteljük. A gombát levével együtt ráöntjük, kicsit sütjük, ételízesítővel, borssal fűszerezzük, a tejfölt is hozzákeverjük.

Közben megfőzzük sós vízben a rizst, majd a gombához keverjük.

A réteslapokat egymásra tesszük, olajjal kicsit lekenjük, és egyik felére halmozzuk a rizses gombát, sajttal megszórjuk. Feltekerjük, lekenjük a felvert tojással, és készre sütjük.

Szeletelve tálaljuk.

Megjegyzés

Lehet csirkehúst is tenni bele. Leves után kiváló második fogás. - viszab

Ezek is érdekelhetnek

Friss