Elkészítés: Az olajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a felszeletelt gombát. Fűszerezzük 1 kávéskanál Knorr Gyros Fűszervarázzsal. Amikor a gomba a levét elfőtte, hozzáadjuk a rizst, és átforgatjuk az olajon. Ezután felöntjük a 6,5 dl hideg vízzel elkevert KNORR Milánói makaróni Rafinériával. Fedő alatt, gyenge tűzön, néha kevergetve 20-25 perc alatt készre főzzük. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és apróra vágott petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
Javaslat: Az étel dúsítható esetleg sonkával, reszelt sajttal. Pikánsabbá tehetjük, ha 1 dl vizet 1dl száraz fehérborral helyettesítünk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre