Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Gombás-ribizlis szarvaspecsenye

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 60 dkg kicsontozott szarvasgerinc
  • 25 dkg gomba
  • 2 fej vörös hagyma
  • 3 evőkanál ribizlibefőtt
  • 1,5 dl erőleves
  • 2 dl tejszín
  • 4 evőkanál vaj
  • 1 teáskanál étkezési keményítő
  • fehérbors

Elkészítés

    Elkészítés: A húst sóval, borssal bedörzsöljük. A felforrósított vajon a hús minden oldalát megsütjük, majd a serpenyőből kiszedjük.

    A visszamaradt zsiradékban a hagymát üvegesre pároljuk, hozzáadjuk a felszeletelt gombát. Felöntjük a levessel, a keményítővel elkevert tejszínnel, és összeforraljuk. Beletesszük a húst, a ribizlibefőttet, azután puhára pároljuk.

    A szarvasbélszínt kiemeljük, felszeleteljük, majd tálaljuk a gombás-ribizlis raguval.

Megjegyzés



Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin