Elkészítés: A krumplit megpucolom, felkarikázom, felteszem kis sóval főni annyi vízben, hogy ellepje. Ha megfőtt, leszűröm. Közben a gombát megtisztítom, összedarabolom, a húst is vékony csíkokra vágom. A tejfölt kikeverem kis ételízesítővel, curryvel és tejszínnel. Kikenek egy nagy jénait, és elkezdem rétegezni a hozzávalókat. Alulra krumplit teszek, rá gombát és húst, majd megkenem a fűszeres tejföllel. Addig folytatom a rétegezést, amíg elfogynak a hozzávalók, a tetejére krumpli kerül, végül megszórom reszelt sajttal. 150-200 fokon, alufóliával letakarva sütöm 1 órát, majd leveszem a fóliát, és a sajt pirulásáig sütöm. Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre