Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombás póréleves krémsajttal

MME MME
3/5
30 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A pórét megtisztítjuk, félkarikákra vágjuk. A felforrósított olajon átpirítjuk, sóval, borssal, tárkonnyal ízesítjük. Hozzáadjuk az apróra kockázott krumplit és a szeletelt gombát.
  2. Rövid ideig együtt pároljuk, majd felöntjük a levessel, és lefedve addig főzzük, amíg a krumpli és a gomba is megpuhul.
  3. Hozzáadjuk a krémsajtot, de azzal már nem forraljuk. Tejfölt kínálhatunk hozzá tálaláskor.

EGYSZERŰ NYÁRI GOMBALEVES >>> 

Még több ízletes leves! >>> 

Megjegyzés

Dunszt Zsolt receptje, fotó: Győrfi Viktória, stylist: Matis Edit Dodi - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss