Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Gombás póréleves krémsajttal

default user icon
3/5

Hozzávalók

  • 1 szál póré hagyma (50 dkg)
  • 3 ek étolaj
  • frissen őrölt bors
  • 1 csipet tárkony
  • 20 dkg burgonya
  • 20 dkg csiperkegomba
  • 1 l zöldségleves
  • 20 dkg natúr vagy zöldfűszeres krémsajt
  • tejföl a tálaláshoz

Elkészítés

    1. A pórét megtisztítjuk, félkarikákra vágjuk. A felforrósított olajon átpirítjuk, sóval, borssal, tárkonnyal ízesítjük. Hozzáadjuk az apróra kockázott krumplit és a szeletelt gombát.
    2. Rövid ideig együtt pároljuk, majd felöntjük a levessel, és lefedve addig főzzük, amíg a krumpli és a gomba is megpuhul.
    3. Hozzáadjuk a krémsajtot, de azzal már nem forraljuk. Tejfölt kínálhatunk hozzá tálaláskor.

    EGYSZERŰ NYÁRI GOMBALEVES >>> 

    Még több ízletes leves! >>> 

Megjegyzés

Dunszt Zsolt receptje, fotó: Győrfi Viktória, stylist: Matis Edit Dodi

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin