Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Gombás-pestós-kecskesajtos spagetti

Hozzávalók

  • Hozzávalók 2 személynek:
  • 25 dkg csiperkegomba
  • 1 fej vöröshagyma
  • 4 gerezd fokhagyma
  • chili
  • petrezselyem
  • őrölt feketebors
  • kakukkfű
  • oregano
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 4 evőkanál zöld pesto
  • 1 dl fehérbor
  • 1 dl főzőtejszín
  • 5 dkg érett kékpenészes kecskesajt
  • 12 db koktél paradicsom
  • 25 dkg spagetti

Elkészítés

    Elkészítés: A hagymákat, chilit és a petrezselymet aprítom, a gombákat szeletelem.

    A tészta főzővizét felteszem, sózom, öntök bele néhány csepp olajat.

    Egy nagy serpenyőben olajon megdinsztelem a hagymát, majd ráteszem a chilit és a gombát, fűszerezem. Amikor már pirult egy kicsit, rákanalazom a pestót, ráöntöm a bort és a tejszínt.

    Közben a tésztát megfőzöm, amikor már al dente, rámerem a szószra a tésztát, kanalazok rá egy keveset a főzővízből, összekeverem.

    Tálaláskor a tésztára morzsolok sajtot, s teszek rá koktélparadicsomot.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin