Elkészítés: A gombát megtisztítom, alaposan megmosom, majd apróra vágom. A vajon üvegesre pirítom az apróra vágott hagymát, majd hozzáadom a gombát. Sózom, majd saját levében párolom lassú tűzön, míg teljesen elfő a leve. Ekkor hozzaadom a Piros Aranyat, borsot, apróra vágott petrezselymet, és még kb. 5 percig párolom. Egy tojássárgából 1 kávéskanál mustárral és 1,5 dl.olajjal majonézt készítek, hozzákeverem a joghurtot, picit sózom, borsozom.
A gombát teljesen kihűtöm, majd hozzáadom a majonézt. Pirítósra vagy friss kenyérre kenve, zöldpaprika, paradicsom kíséretében isteni nyári vacsora!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre