Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombás-paradicsomos sertésmáj

MME MME
1/5
45 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Az olajon világossárgára sütjük az apróra vágott vöröshagymát. Hozzáadjuk a megtisztított, felszeletelt gombát. Meghintjük a pirospaprikával, tört borssal, és 5 percig pároljuk.

Beletesszük a 2 cm széles, 5 cm hosszú darabokra vágott sertésmájat, és élénk tűzön megsütjük. Végül belekeverjük a paradicsompürét. Meghintjük a majoránnával, és a tejföllel simára keverve még egyszer felforraljuk.

Ha sűrű lenne, kevés vizet is adhatunk hozzá.

Csak tálalás előtt sózzuk, de só helyett
keverhetünk bele egy kiskanálnyi ételízesítőt is.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss