Elkészítés: Az olajon világossárgára sütjük az apróra vágott vöröshagymát. Hozzáadjuk a megtisztított, felszeletelt gombát. Meghintjük a pirospaprikával, tört borssal, és 5 percig pároljuk.
Beletesszük a 2 cm széles, 5 cm hosszú darabokra vágott sertésmájat, és élénk tűzön megsütjük. Végül belekeverjük a paradicsompürét. Meghintjük a majoránnával, és a tejföllel simára keverve még egyszer felforraljuk.
Ha sűrű lenne, kevés vizet is adhatunk hozzá.
Csak tálalás előtt sózzuk, de só helyett
keverhetünk bele egy kiskanálnyi ételízesítőt is.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre