Elkészítés: A tojásokat felverem, sózom, borsozom, öntök bele tejet, szórok rá lisztet, vágok rá petrezselymet, chilipaprikát, összekeverem.
A gombát felszeletelem, a paprikát és az újhagymát karikára vágom, a fokhagymát aprítom, a paradicsomból vágok egy karikát, a többit és a medvehagymát darabolom.
Egy serpenyőben olajon megdinsztelem a zöldségeket, fűszerezem, félreteszem.
A serpenyőbe ismét teszek kevés olajat, beleöntöm a tojást, sülés közben kavargatom, húzogatom. A felére rápakolom a tölteléket, a másik felét ráhajtom, tányérra teszem. Rakok rá 1 szelet paradicsomot, díszítem medvehagymával, petrezselyemzölddel.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre