Elkészítés: A vöröshagymát az olajon megpirítjuk, majd rajta a fokhagymát. Megszórjuk pirospaprikával, a húst átforgatjuk benne, sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk borral, takarékon félpuhára főzzük. Beletesszük a paradicsompürét, a zöldpaprikát, a reszelt zöldséget, a leveskockát, kevés vízzel felengedjük, fűszerezzük. Amikor a hús puha, hozzáadjuk a gombát, ha kicsit sok a leve, kevés liszttel vagy keményítővel sürítjük. Pici cukorral és a többi fűszerekkel ízlésünkre utána ízesítjük.
A spagettit az előírás szerint kifőzzük, ráhalmozzuk a ragut, tálalásnál reszelt sajttal megszórhatjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre