Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombás marharagu kuszkusszal

120 perc
egyszerű
költséges
6 adag

Elkészítés

  1. A megmosott és szárazra törölt marhahúst felkockázzuk. A hagymát felaprítjuk, és egy kevés olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a húst, és kissé megpároljuk.
  2. Felöntjük a borral és a vízzel, beletesszük az áttört fokhagymát, a feldarabolt paradicsomot és paprikát. Ízlés szerint ízesítjük az ételízesítővel, megborsozzuk, és beletesszük a pörköltkockákat is.
  3. Fedő alatt kb. 2 órán át hagyjuk főni. Amikor már majdnem kész, hozzáadjuk a karikákra vágott répát és a felszeletelt gombát is, és még 20 percet főzzük. 
  4. A kuszkuszt hőálló tálba tesszük, és felöntjük ugyanannyi forró vízzel. Megsózzuk, és adunk hozzá egy kevés olívaolajat, majd fóliával lefedjük. 5 perc múlva levesszük a fóliát, és átkeverjük a kész kuszkuszt.
  5. A marharagut a kuszkusszal tálaljuk.

BURGUNDI MARHARAGU 

BOEUF BOURGUIGNON (BURGUNDI MARHARAGU) 

TEJSZÍNES-ZÖLDSÉGES MARHARAGU II. 

Megjegyzés

Ízlés szerint tálalható más körettel is.. Én különlegesebbé szerettem volna tenni a kuszkusszal és bátran mondhatom, sikerült! :) - Noémii244

Ezek is érdekelhetnek

Friss