Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombás-májas töltött csirkecomb

90 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A csirkéket megtisztítom, majd alaposan bedörzsölöm sóval, és állni hagyom legalább fél órát.

A zsemléket beáztatjuk ízlés szerint tejbe vagy vízbe. A gombát és a májat, valamint a petrezselymet apróra daraboljuk.

A hagymát kevés olajon megdinszteljük,rátesszük a gombát, és addig pároljuk, míg a leve elfő. Beletesszük a májat, 2 percig sütjük, majd a petrezselymet is hozzáadjuk. Összeforgatjuk, majd megszórjuk a fűszerekkel. A kinyomkodott zsemlére borítjuk, beleteszünk 1 tojást, és jó alaposan összedolgozzuk.

A combokat egyesével megtöltjük, ügyelve, hogy mindenhova kerüljön töltelék, és ne szakadjon ki a bőre. Tepsibe tesszük, közepes lángnál 1 órát sütjük, majd nagy lángra vesszük, és locsolgatva megpirítjuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss