Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Gombás-májas töltött csirkecomb

Hozzávalók

  • Hozzávalók 8 személynek:
  • 8 nagy egész csirkecomb
  • 8 zsemle
  • 20 dkg gomba
  • 20 dkg csirkemáj
  • 1 csokor petrezselyem
  • 1 nagy fej hagyma apróra vágva
  • majoránna
  • bors
  • ételízesítő
  • 1 tojás
  • pici olaj

Elkészítés

    Elkészítés: A csirkéket megtisztítom, majd alaposan bedörzsölöm sóval, és állni hagyom legalább fél órát.

    A zsemléket beáztatjuk ízlés szerint tejbe vagy vízbe. A gombát és a májat, valamint a petrezselymet apróra daraboljuk.

    A hagymát kevés olajon megdinszteljük,rátesszük a gombát, és addig pároljuk, míg a leve elfő. Beletesszük a májat, 2 percig sütjük, majd a petrezselymet is hozzáadjuk. Összeforgatjuk, majd megszórjuk a fűszerekkel. A kinyomkodott zsemlére borítjuk, beleteszünk 1 tojást, és jó alaposan összedolgozzuk.

    A combokat egyesével megtöltjük, ügyelve, hogy mindenhova kerüljön töltelék, és ne szakadjon ki a bőre. Tepsibe tesszük, közepes lángnál 1 órát sütjük, majd nagy lángra vesszük, és locsolgatva megpirítjuk.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

Csilien
Köszi,és jó étvágyat hozzá :)
Timii77
Ez így tökéletes! Főleg friss salátával és/vagy petrezselymes krumplival.

Hasonló Receptek

Magazin