Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombás libamell

MME MME
60 perc
egyszerű
megfizethető
2 adag

Elkészítés

  1. A libamellet csíkokra vágjuk, kicsit besózzuk, hirtelen forró zsírban megsütjük, kivesszük a serpenyőből és félretesszük.
  2. A kockára vágott vöröshagymát zsírban megpirítjuk, beletesszük a felszeletelt gombát, kevés fűszerpaprikát szórunk rá, a hússzeleteket visszatesszük, és felengedjük annyi vízzel, hogy ellepje. Ha szükséges, sózzuk.
  3. Puhára főzzük, majd 2 dl tejfölt belekeverünk. Friss salátával tálaljuk.

SÜLT LIBAMELL ÉS LIBAMÁJ BIRSALMÁS PÁROLT KÁPOSZTÁVAL>>> 

ROPOGÓS LIBASÜLT HAGYMÁS BURGONYÁVAL>>> 

LIBATEPERTŐKRÉM>>> 


Ezek is érdekelhetnek