Elkészítés:
1.) A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, fóliába tekerjük, és fél órára a hűtőbe tesszük.
2.) A gombát megtisztítjuk, összedaraboljuk, és kevés olívaolajon egy teflonban az összevágott angol szalonnával és újhagymával megpirítjuk. Grillfűszerrel, borssal, kakukkfűvel fűszerezzük.
3.) A tésztát kivesszük a hűtőből, lisztezett deszkán kinyújtjuk és egy kerek, peremes sütőformába simítjuk. Előmelegített sütőben, kb. 200 fokon 12-15 perc alatt megsütjük, és kivesszük a sütőből. Rásimítjuk a gombás tölteléket, és ráöntjük a tojásos-tejszínes öntetet. Reszelt sajttal megszórjuk, és a sütőbe visszatolva kb. 30 perc alatt készre sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre