Keress receptre vagy hozzávalóra

Gombás lecsó sült virslivel

Hozzávalók

  • Hozzávalók 2 személynek:
  • 4 szál virsli (füstölt)
  • 2 nagyobb szelet császárszalonna
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • 6 db lecsópaprika
  • 2 db hegyes csípős zöldpaprika
  • chilipaprika
  • 2 fej csiperkegomba
  • 3 db nagyobb paradicsom
  • őrölt feketebors
  • őrölt pirospaprika
  • napraforgóolaj

Elkészítés

    Elkészítés: A vöröshagymát aprítom, a paprikákat karikára vágom, a paradicsomokat nyolcadolom, a gombát aprítom, a császárszalonnát kockára vágom.

    Olajon megsütöm a császárszalonnát, hozzáadom a hagymát, majd a paprikát, végül a gombát és a paradicsomot, fűszerezem, s megfőzöm (sütöm).

    Közben a virsliket bevagdosom, egy másik serpenyőben kevés olajon megsütöm.

    Tálaláskor teszek a tányérra lecsót, s 2 darab virslit.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin