Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombás lecsó kolbásszal II.

60 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

A hagymát, paradicsomot, gombát aprítom, a paprikát, a kolbászt karikára, a szalonnát kockára vágom.

Egy nagy serpenyőben olajon megpirítom a szalonnát, majd hozzáadom a hagymát, a paprikát, később a paradicsomot, végül a gombát. Fűszerezem.

A legvégén - amikor már csaknem megfőtt minden - belerakom a kolbászt.

Megjegyzés

Ezt a lecsót a feleségem kívánságára készítettem, amikor itt voltak a testvérei. Az volt a kérés, hogy ne legyen nagyon csípős. Magamnak még tettem bele 3 db chili paprikát és chili szószt, hogy íze is legyen. Kenyérrel fogyasztottuk. - hobbychef

Ezek is érdekelhetnek

Friss