Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Gombás krémleves

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 4 gerezd fokhagyma apróra vágva
  • 20 dkg füstölt, főtt tarja felkockázva
  • 2 üveg szeletelt gomba
  • 2 húsleveskocka
  • tejszín
  • liszt a habaráshoz
  • reszelt sajt
  • levesgyöngy
  • petrezselyemzöld apróra vágva

Elkészítés

    Elkészítés: Kevés olajon az apróra vágott fokhagymát és a felaprózott tarját, valamint a levétől lecsepegtetett
    gombát megpirítjuk. Felöntjük vízzel, azután beletesszük a leveskockákat. Felforraljuk.

    Forrás után tejszínes habarással besűrítjük, és megszórjuk petrezselyemmel a leves tetejét.

    Tálalás előtt az asztalra helyezett tányérokba levesgyöngyöt és reszelt sajtot teszünk, erre szedjük a forró levest.

Megjegyzés



Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin