Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombás-kolbászos burgonyaleves

45 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A vöröshagymát és a szalonnát apróra, a zöldségeket és a kolbászt karikákra, a gombát vékony szeletekre, a burgonyát kis kockákra vágjuk.

A szalonnát kipirítjuk, rádobjuk a hagymát, megdinszteljük. Beletesszük a zöldségeket és a gombát. Sózzuk, borsozzuk és ételízesítőt adunk hozzá. Pár percig együtt pároljuk, majd felöntjük a kívánt mennyiségű vízzel. Belerakjuk a burgonyát, a kolbászt és a zellerzöldet, majd készre főzzük. A végén öntjük hozzá a tejszínt, amivel egyet forralunk rajta.

Főzhetünk bele levesbetétnek tésztát, csipetkét. Én betű tésztát tettem bele. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Ezek is érdekelhetnek

Friss