Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombás kocka II.

30 perc
bonyolult
olcsó
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A tésztát olajos, sós vízben felteszem főni, ressre főzöm, ha kész, leszűröm, kevés vajat keverek hozzá, hogy ne ragadjon össze. A hagymát apróra, a gombát félbe, majd szeletekre vágom.

Egy lábasban a libazsíron lepirítom a hagymát, kevés vízzel megpárolom. Hozzáadom a felszeletelt gombát, sózom, borsozom, piros arannyal ízesítem, lassú tűzön összepárolom. Megszórom pirospaprikával, összepirítom, majd hozzáadom a tésztát, jól elkeverve kicsit lesütöm az alját.

Frissen, melegen tálalom.

Megjegyzés

Hát az étel fotózásból van még mit tanulnom. :( Azért jó étvágyat hozzá, Nani. - Nanasnani

Ezek is érdekelhetnek

Friss