Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Gombás kel

default user icon
3/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók 4 személyre:
  • 50 dkg kelkáposzta
  • 50 dkg sampinyon
  • 2 fej hagyma
  • 20 dkg füstölt sonka
  • 2 evőkanál olaj
  • Ételízesítő
  • 1 evőkanál szójaszósz
  • 1 csokor metélőhagyma

Elkészítés

    Előkészítés: A kelkáposztát megmossuk, és csíkokra vágjuk. A gombát megtisztítjuk, és felszeleteljük. A hagymát meghámozzuk, és apróra vágjuk. A sonkát vékony csíkokra vágjuk.
    Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, és megpirítjuk benne a hagymát. Hozzáadjuk a sonkát, és tovább pirítjuk. Belekeverjük a gombát, a kelkáposztát, és felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Sóval, borssal, ételízesítővel és a szójaszósszal ízesítjük. Kb. 15 percig főzzük. Tálaláskor belevagdaljuk a metélőhagymát.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin