Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Gombás karajszeletek

Hozzávalók

  • 6 szelet karaj
  • só (ízlés szerint)
  • őrölt bors (ízlés szerint)
  • 1 tk pirospaprika
  • 5-6 dkg finomliszt
  • 3 dl étolaj
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 ek zsír
  • 1 tk pirospaprika
  • 1 üveg csiperkegomba (szeletelt)
  • őrölt bors ízlés szerint
  • 1 tk házi paprikakrém
  • 1 db paradicsom

Elkészítés

    1. A karajszeletek mindkét oldalát enyhén sózzuk, és borssal meghintjük, majd a paprikával elkevert lisztbe forgatjuk.
    2. Az étolajat felforrósítjuk és a hússzeleteket kisütjük benne. 
    3. A vöröshagymát felaprítjuk, a fokhagymát áttörjük. Egy serpenyőben felolvasztjuk a zsírt, a hagymákat kissé megdinszteljük. A tűzről lehúzzuk, meghintjük pirospaprikával és másfél dl vízzel felöntjük. Hozzáadjuk a szeletelt gombát, ízesítjük borssal, paprikakrémmel és beletesszük a cikkekre vágott paradicsom ot. Hozzáadjuk a félretett hús szeleteket is és fedő alatt 15 perc alatt készre főzzük. A húsokat többször megfordítju, nehogy leégjen. Tarhonyával tálaljuk. 

    EGÉSZBEN SÜLT SERTÉSKARAJ PIKÁNS BURGONYÁVAL >>> 

     

Megjegyzés

A mai ebédünk,gyorsan elkészíthető finom étel. Ajánlom az elkészítését.

ditti56
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Magazin