Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Gombás-húsos makaróni

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 40 dkg makaróni
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 15 dkg darált hús
  • 15 dkg gomba
  • 1 kiskanál pirospaprika
  • 1 db zöldpaprika
  • kevés olaj
  • bors
  • ételízesítő
  • 15 dkg sajt a tetejére

Elkészítés

    Elkészítés: A hagymát összevágjuk, kevés olajon megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a pirospaprikát, a darált húst, a felaprított gombát, zöldpaprikát és fokhagymát. Ízesítjük sóval, borssal, ételízesítővel, kevés vízzel összefőzzük.

    Közben kifőzzük a makarónit, egy nagy jénai edénybe rétegezzük a gombás-húsos raguval.

    A tetejére sajtot reszelünk, és a sütőbe tesszük, addig sütjük, amíg a sajt szépen megpirul.

Megjegyzés



Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin