Részletes receptkereső »

RECEPT

« vissza

Gombás hús kifordított bundában

Lefotóztam, levideóztam

Lefotóztam, levideóztam!

Megfőztem

Ezt a receptet már megfőztem!

A jelre kattintva a doboz kipipálódik, a recept pedig belekerül a már megfőzött receptek közé. Használatához be kell lépni.

Recept mentése

Recept mentése

Recept elküldése

Recept küldése

Cikk megosztása
Média mentése Képet, videó linkjét tölthetsz fel ehhez a recepthez

Média anyag csatolásához be kell jelentkezni!


Elfelejtetted a jelszavadat, vagy nem regisztráltál még?
Kérj jelszóemlékeztetőt vagy regisztrálj !
Nem sikerült az aktiválás vagy inaktív a fiókod még? Itt újra kérheted az aktiváló kódot!



Recept mentése Saját recepttárba mentés

Saját recepttárba mentéshez be kell jelentkezni!


Elfelejtetted a jelszavadat, vagy nem regisztráltál még?
Kérj jelszóemlékeztetőt vagy regisztrálj !
Nem sikerült az aktiválás vagy inaktív a fiókod még? Itt újra kérheted az aktiváló kódot!



Recept elküldése

Gombás hús kifordított bundában

Címzett neve:
Címzett e-mail címe:
Megjegyzés:
Küldő neve:
Küldő e-mail címe:
Biztonsági kód
A fenti képen látható ellenőrzőkód:
  • Másnak így tetszett:
  • Elkészítési idő:
  • Elkészítés nehézsége:
  • Árkategória:
  • Recepttárba mentve: 22
  • Elküldve: 1

Hozzávalók:

  • 1 kg karaj szeletekre vágva
  • zsemlemorzsa
  • tojás
  • liszt a panírhoz
  • 1 fej vöröshagyma
  • 25 dkg konzerv gomba
  • őrölt bors
  • Az öntethez:
  • 5 dl langyos víz
  • 4 evőkanál ketchup
  • 4 evőkanál mustár
  • 2 kiskanál ételízesítő
  • 5 dkg olvasztott \"Vénusz sütőmargarin

Elkészítés:

A húst ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd fél órát pihentetjük.
Utána panírozzuk, de fordítva: először a
zsemlemorzsába, majd a tojásba, végül a liszbe forgatjuk. Forró olajban mindkét oldalán hirtelen kisütjük.

Egysorosan tepsibe tesszük, rászeleteljük a vöröshagymát, egyenletesen rászórjuk a felszeletelt gombát, végül ráöntjük az összekevert öntetet.

A tepsit alufóliával befedjük, és 45-50 percig kis lángon sütjük.

Bármilyen köret illik hozzá.

Megjegyzés:

A receptet Bőhmné Farkas Erika küldte. Köszönjük!

Fotó: AS

Megjegyzés (Saját jegyzet a recepthez)

Összes hozzászólás: 1 db »

Legfrissebb hozzászólás

  • 2014. október 17. (péntek) 15:33
    Mit kell érteni kis lángon? Hány fokot?
Receptválogatás
Illatos birsalmás finomságok
Az illatos birsből nem csak birsalmasajt vagy kompót készülhet. Nagyon finom húsételekhez adva, de levesnek, szósznak is érdemes kipróbálni!
Legfrissebb receptek
Még több friss recept »
Durván csokis keksz, amiért érdemes elcsábulni Durván csokis keksz, amiért érdemes elcsábulni
Egyszerű tejfölös krumplifőzelék Egyszerű tejfölös krumplifőzelék
Sajtos roló főzött sajtkrémmel Sajtos roló főzött sajtkrémmel
Virslis-sajtos leveles tészta Virslis-sajtos leveles tészta
Borzas málnadzsemes linzer Borzas málnadzsemes linzer
Sertésragu rizibizivel Sertésragu rizibizivel
Bevert pikáns tojásleves Bevert pikáns tojásleves
Cukkinis rakott carbonara Cukkinis rakott carbonara
Burgonyakrémleves baconnel Burgonyakrémleves baconnel
Habkönnyű túrógombóc Habkönnyű túrógombóc
http://www.mindmegette.hu/lapokkepek/cikkek/123000/123158_thai-curry-110.jpg Kókusztejes zöldségcurry thai stílusban

A különféle curryk a dél-ázsiai konyhák nagyszerű fogásai. Hideg időben pedig az ember sokszor vágyik valami fűszeres, melengető,…

http://www.mindmegette.hu/lapokkepek/cikkek/123000/123165_receptverseny-110.jpg Karácsonyi receptverseny!

Advent és karácsony környéke a legizgalmasabb időszak a konyhában. Tervezgetünk, sütünk, kipróbálunk, tesztelünk, hogy az…

http://www.mindmegette.hu/lapokkepek/cikkek/121000/121953_repatorta-110.jpg Répatorta, a szükségből lett kedvenc

A répatortát előbb ismertük a viccekből, minthogy bárki evett volna. A nyolcvanas évek nyuszikás vicce után lassan maga a…

http://www.mindmegette.hu/lapokkepek/cikkek/93000/93453_huvelyes_nyito.jpg Csicseriborsó, bab, lencse…

Gyerekkorunkban sokat énekeltünk róluk, és rendszeresen ettünk belőlük az oviban. Felnőttként azonban méltatlanul elfelejtjük…

http://www.mindmegette.hu/lapokkepek/cikkek/123000/123132_almas-pite110.jpg Nagymama almás pitéje

– Mamma, olyan jó illatod van! - szaglászott körülöttem a nyolc éves fiam. – Komolyan? Szerintem füstszagom van,…

http://www.mindmegette.hu/lapokkepek/cikkek/123000/123123_kollegista-konyha-110.jpg Kezdő konyha kollégistáknak

A kollégiumi lét egyik sarkalatos pontja a változatos étkezés megvalósítása. Ennek akadálya nem minden esetben a frissen önállóvá…

http://www.mindmegette.hu/lapokkepek/cikkek/123000/123119_bonduelle-110.jpg A gyors és egészséges ételvariációk titka

Veled is előfordult már, hogy szívesen főztél volna valami finomat, de idő hiányában inkább a szendvicsnél maradtál? Ha gyors és…

http://www.mindmegette.hu/lapokkepek/cikkek/111000/111426_csicsoka_110.jpg Csicsóka, a szegények krumplija

Csókapityók? Földialma? Tótrépa? Igen, ezek mind a csicsóka népnyelvi nevei. Méltánytalanul mellőzött, de nagyon finom és hasznos…

Legnépszerűbb receptkategóriák
Összes kategória »
Levesek
Szárnyasok
Tészták
Saláták
Vega
Grill
30 perces
Olcsó
Magyaros
Mediterrán
Olasz
Görög
Egzotikus
Vendégvárók
Befőzés
Diétás
Desszert
Palacsinta
Pite
Csokis
Gyümölcsös
Sajtos
Pogácsák
Kenyerek
Az értékeléshez csak bejelentkezett felhasználók adhatnak le szavazatot.
Kérjük jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál az oldalon, most megteheted!

Tovább a belépéshez »
Hasznos csomag
előző recept
következő recept