Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Gombás harcsapaprikás

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 70 dkg harcsafilé
  • 10 dkg paprika
  • 10 dkg paradicsom
  • 15 dkg gomba
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 dl tejföl
  • 5 dkg liszt
  • 2-3 evőkanál olaj
  • 1 fej vöröshagyma
  • pirospaprika

Elkészítés

    Elkészítés: A halhúst egyforma nagyságú kockákra vágjuk.

    Olajban megpirítjuk az előzőleg apróra vágott hagymát, megszórjuk pirospaprikával, majd kevés vízzel felengedjük. Beletesszük az összevágott halhúst és paradicsomot, a cikkekre vágott gombát, a zúzott fokhagymát és megsózzuk.

    Amikor a halhús puhára párolódott, tejfölös habarással sűrítjük, és 1-2 percig mérsékelt tűzön forraljuk.

    A gombás harcsapaprikást galuskával tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin