Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Gombás halrolád

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 50 dkg hal
  • 15 dkg gomba
  • 2 fej hagyma
  • petrezselyemzöld
  • 5 dkg vaj
  • 3 tojás
  • 3 zsemle
  • bors
  • 2,5 dl tej

Elkészítés

    Elkészítés: A halat és a gombát apró kockára vágjuk, a hagymát is. A gombát és a hagymát vajon megpirítjuk, meghintjük apróra vágott petrezselyemmel. Mielőtt levesszük a tűzről, a halhúst is beletesszük, könnyedén átforgatjuk és félretesszük.

    A zsemlét tejben megáztatjuk, és hozzáadjuk a tojásokat, majd az előzőleg elkészített ragut is belekeverjük.

    Egy alufóliát megvajazunk, rátesszük a masszát, betekerjük, és a sütőben vagy grillezőben kb. 20-30 percig sütjük.

    Burgonyapürével, paradicsommal díszítve tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin