Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombás halrolád

MME MME
60 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A halat és a gombát apró kockára vágjuk, a hagymát is. A gombát és a hagymát vajon megpirítjuk, meghintjük apróra vágott petrezselyemmel. Mielőtt levesszük a tűzről, a halhúst is beletesszük, könnyedén átforgatjuk és félretesszük.

A zsemlét tejben megáztatjuk, és hozzáadjuk a tojásokat, majd az előzőleg elkészített ragut is belekeverjük.

Egy alufóliát megvajazunk, rátesszük a masszát, betekerjük, és a sütőben vagy grillezőben kb. 20-30 percig sütjük.

Burgonyapürével, paradicsommal díszítve tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss