Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombás gulyásleves

MME MME
60 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: Az apróra vágott hagymát olajon megpároljuk, pirospaprikával megszórjuk, majd kevés vízzel felöntjük. Sózzuk, borsozzuk.

A húst felkockázzuk, és a hagymán kissé
megpirítjuk. Felöntjük vízzel, beletesszük a paradicsomot, a paprikát, a zöldségeket, a gombát és pár szál petrezselymet, és készre főzzük.

Közben elkészítjük a csipetkét: a tojást sóval, liszttel összegyúrjuk. A széléből két ujjal csipkedjük a tésztát, és belefőzzük a levesbe. Ízlés szerint erős
paprikával ízesítjük.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss