Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombás felfújt

MME MME
1 3/5
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A hagymát apróra vágjuk, megfonnyasztjuk az olajon, majd hozzáadjuk az apróra vágott gombát, és jól megfűszerezzük, majd zsírjára főzzük. A tésztát sós vízben kifőzzük. A sajtot lereszeljük, felvrejük a tojások fehérjét, és beletesszük a sárgákat. Ezután egy nagyobb tálban összekeverjük a gombát, tésztát, sajtot és a felvert tojást. Kikent tűzálló tálba tesszük, sajtot hintünk a tetejére, és forró sütőben 35-40 percig sütjük.

Megjegyzés

Vendégvárónak is nagyon finom, el lehet készíteni előre a hozzávalókat, és a vendég érkezése előtt kisütni. Hidegen és melegen is nagyon finom.
- MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss