Elkészítés: A hússzeleteket enyhén kiklopfoljuk, sózzuk, borssal meghintjük. Forró olajon mindkét oldalát átsütjük.
A felaprított gombát kevés olajon megsütjük, sóval, borssal ízesítjük. 1 kisebb fej vöröshagymát reszelünk rá,és a fokhagymát is rászórjuk. A zsemlét beáztatjuk, majd kifacsarjuk, és a megsült gombához keverjük.
Egy tepsit olajjal kikenünk, lerakjuk a hússzeleteket. Ráhalmozzuk a gombás tölteléket, befedjük 1-1 szelet gépsonkával és sajttal.
200 fokon 15 perc alatt készre sütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre