Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombás csirkemáj

MME MME
4 4.5/5
30 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A csirkemájakat nem túl forró olajban megsütöm, illetve abálom, úgy, hogy az olaj ellepje a májakat. Miközben szépen, lassan sül, a friss vagy konzerv gombát kis szeletekre vágom. Kevés vajon vagy olajon a gombát megpárolom az apróra vágott hagymával, majd az apróra metélt petrezselymet is hozzáadom. Borsozom és enyhén sózom. A csirkemájakat tálra szedem, mindkét oldalukat megsózom, és tetejükre halmozom a petrezselymes gombát. Rizzsel tálalom.

Megjegyzés

A hozzávalókban leírt mennyiségek nem pontosak. - MME

Ezek is érdekelhetnek