Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombás csirkefasírt

MME MME
45 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A csirkemellet a bőrével, a darabokra vágott kenyérrel, a tisztított gombával együtt kétszer átdaráljuk. Hozzákeverjük a finomra vágott petrezselyemzöldet, a zúzott fokhagymát, sót, borsot, majd a tejföllel és a nyers tojásokkal összedolgozzuk. Addig gyúrjuk a masszát, amíg az összes folyadékot felveszi, és formázhatóvá nem válik.

Vizes kézzel pogácsákat formálunk belőle, majd lisztbe forgatjuk, és bő, forró olajban mindkét oldalát pirosra sütjük.

Bármilyen köret és saláta illik mellé.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss