Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Gombás csirkebrassói

Hozzávalók

  • 50 dkg csirkemell
  • olaj
  • 50 dkg gomba (csiperke)
  • 2 kg burgonya
  • bors

Elkészítés

    1. A megmosott és szárazra törölt csirkemellet felkockázzuk.
    2. Egy nagy, teflon bevonatos serpenyőbe olajat öntünk, és alacsony hőfokon sütni kezdjük a csirkét. Amikor félig kész, hozzáadjuk a felkockázott gombát. Megsózzuk, megborsozzuk, majd készre sütjük.
    3. A burgonyát meghámozzuk, és forró olajban ropogósra sütjük. Tálaláskor a burgonyára halmozzuk a gombás húst.

      Még több brassói >>> 

      Még több gombás étel >>>
       

      Még több krumplis étel >>> 

Megjegyzés

Friss csiperkegombával fenséges ebéd vagy vacsora.

Csizoo
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin