Gombás csirketekercs párolt zöldségekkel

Hozzávalók

  • 1 kg csirkemell
  • 50 dkg gomba
  • 1 fej hagyma
  • 1 db tojás
  • bors
  • majoranna
  • olaj
  • 5 dkg vaj
  • 0,5 kg fagyasztott zöldségkeverék

Elkészítés

    1. A csirkét megmossuk, szárazra töröljük, majd fél centis szeletekre vágjuk. Megsózzuk és megborsozzuk.
    2. A hagymát felaprítjuk, olajon megdinszteljük, majd hozzátesszük a gombát és addig pároljuk, amíg elfő a leve. Sóval, borssal és egy csipet majorannával fűszerezzük. Levesszük a tűzről és belekeverjük a tojást.
    3. Egy jénaiba 2 evőkanál olajat teszünk, majd beletesszük a hússzeleteket. Ráhalmozzuk a gombás tölteléket és feltekerjük. Fólia alatt közepes lángon 30 percig sütjük, majd 20 percig pirítjuk fólia nélkül.
    4. A kiolvasztott zöldségkeveréket vajon addig pároljuk, míg megpuhul. Megsózzuk és tálaljuk.
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin