Elkészítés: A csirkét ételízesítős vízben megfőzzük, majd ha puha, leszedjük a csontról a húst és felaprítjuk. A gombát is megpucoljuk és felaprítjuk, majd egy kis hagymát pirítunk. Belefesszük a csibehúst meg a gombát, a petrezselymet és a fűszereket, megforgatjuk, kicsit együtt sütjük őket, majd a palacsintákba kenjük a masszát. Azokat negyedelve hajtogatjuk, és egy tűzálló tálba szépen egymas mellé fektetjük őket.
Ezután a tejszínt és a tojást, valamint kis sajtot összefőzünk, és a palacsintákra öntjük. A tetejére kis reszelt sajtot szórunk, és be a sütőbe. Addig kell sütni, míg szépen megpirul a teteje.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre