Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombás borjúragu sherryvel

MME MME
120 perc
bonyolult
költséges
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A húst apró kockára vágjuk. 2 evőkanál sherryből, a szójaszószból, az étkezési keményítőből és a tojásfehérjéből pácot készítünk, belekeverjük a húst, állni hagyjuk.

A hagymát és a fokhagymát feldaraboljuk. A gombát megtisztítjuk, daraboljuk, és néhány percig pároljuk a vajban. Amikor illatozni kezd, szűrőbe tesszük. A húst, a hagymát és a fokhagymát beletesszük a párolásnál visszamaradt lébe. Gyakran megkeverve fehéredésig pároljuk a húst. A tejszínt összekeverjük 8 evőkanál sherryvel, és állandó kevergetés mellett az ételhez adjuk. Hozzáadjuk a gombát. A ragut ízesítjük, és megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel.

Párolt rizzsel vagy krumplipürével tálalhatjuk.

Megjegyzés

Fotó: AS
- MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss