Elkészítés: A húst apró kockára vágjuk. 2 evőkanál sherryből, a szójaszószból, az étkezési keményítőből és a tojásfehérjéből pácot készítünk, belekeverjük a húst, állni hagyjuk.
A hagymát és a fokhagymát feldaraboljuk. A gombát megtisztítjuk, daraboljuk, és néhány percig pároljuk a vajban. Amikor illatozni kezd, szűrőbe tesszük. A húst, a hagymát és a fokhagymát beletesszük a párolásnál visszamaradt lébe. Gyakran megkeverve fehéredésig pároljuk a húst. A tejszínt összekeverjük 8 evőkanál sherryvel, és állandó kevergetés mellett az ételhez adjuk. Hozzáadjuk a gombát. A ragut ízesítjük, és megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel.
Párolt rizzsel vagy krumplipürével tálalhatjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre